Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Hendrina Corsten, geboren te Catert (Wessem) op 19 oktober 1814, overleden te Weert op 9 juli 1853, dochter van Laurent Corsten en Joanna Rensing.


Zij is getrouwd te Baexem op 6 mei 1833 met
Corneille Claessens, landbouwersknecht en landbouwer, geboren te Ittervoort-Haler op 3 juni 1811, overleden te Weert op 19 december 1885, zoon van Antonius Claessen en Margaretha Puts.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Anna Margaretha, geboren te Baexem op 28 september 1833, overleden te Weert op 21 januari 1904.
    Zij is getrouwd te Weert op 13 juli 1855 met Theodorus Ogier, werkman, geboren te Weert op 27 februari 1832, zoon van Petronella Ogier.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina