Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Theresia Ramaekers, dagloonster.


Zij was gehuwd met
Mathijs Dexters, dagloner.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Lambert, dagloner en herbergier, geboren te Reckheim (B) op 31 mei 1803, overleden te Rekem (B) op 3 januari 1857.
    Hij is getrouwd te Baexem op 4 augustus 1834 met Beatrix Niskens, geboren te Baexem op 5 april 1812, dochter van Petrus Nijskens en Elisabeth Kirkels.
    (Zij is later getrouwd te Rekem (B) op 23 januari 1861 met Jan Pieter Samuel Klassen, gepensioneerd militair, geboren te Wesel (D) op 29 december 1796, overleden te Rekem (B) op 14 december 1872. (Hij was weduwnaar van Anna Catharina Schuermans, overleden te Rekem (B) op 26 december 1857.))Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina