Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Jan Kurvers, schaapherder, geboren te Neeritter op 23 september 1799, overleden te Avekapelle (B) op 21 januari 1855, zoon van Stephanus Kurvers en Maria Denier.


Hij is getrouwd te Eggewaartskapelle (B) op 2 januari 1839 met
Isabella Rosa Ankiere, werkster, geboren te Eggewaartskapelle (B) op 10 december 1808, overleden te Avekapelle (B) op 29 december 1863, dochter van Henricus Josephus Ankiere en Anna Theresia Provoost.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina