Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Guillaume van Calis.


Hij was gehuwd met
Marie Oomen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Jean, geboren te Deurne rond 1785.
    Hij is getrouwd te Meijel op 30 oktober 1815 met Marie Oomen, landbouwster, geboren te Meijel rond 1771, dochter van Henri Oomen en Elisabeth Smeets.
  • 2 : Henri, geboren te Meijel rond 1790, overleden te Nunhem op 13 maart 1816.
  • 3 : Peter, dienstknecht en landbouwer, geboren te Meijel op 13 november 1792, overleden aldaar op 1 december 1866.
    Hij is getrouwd te Meijel op 27 april 1830 met Anne Gertrude van Bussel, landbouwster, geboren te Meijel op 25 november 1803, overleden aldaar op 10 januari 1871, dochter van Anthoine van Buissel en Marie Gerits.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina