Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Theodorus Beurskens, metselaar, geboren te Baexem op 10 juni 1850, overleden te Weert op 16 december 1914, zoon van Cornelis Beurskens en Petronella Hoffer.


Hij is getrouwd te Nederweert op 13 januari 1893 met
Beatrix Hubertina Schuijren, geboren te Nederweert op 2 april 1872, overleden te Nijmegen op 10 maart 1953, dochter van Joannes Peter Schuijren en Anna Geertrudis Mertens.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Joannes Hubertus, geboren te Nederweert op 13 februari 1892.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina