Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Joannes Hubertus Nijs, landbouwer, geboren te Baexem op 2 januari 1852, overleden te Maaseik op 2 januari 1852, zoon van Theodore Nijs en Jeanne Marie Coolen.


Hij is getrouwd te Molenbeersel op 19 augustus 1885 met
Anna Catharna Janssen, geboren te Molenbeersel op 23 december 1861, dochter van Servaes Janssen en Maria Catharina Elisabeth Pollaert.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina