Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Gertrudis Geelen, dienstmeid, geboren te Grathem op 26 december 1832, wonende aldaar, overleden aldaar op 9 mei 1873, dochter van Henricus Gielen en Gertrudis Olers.


Zij is getrouwd te Grathem op 6 oktober 1862 met
Jacobus Henricus Schreurs, houtzager, geboren te Nederweert op 28 februari 1840, wonende te Grathem, overleden te Hunsel op 12 maart 1867, zoon van Guillaume Schruers en Anna Catharina Langers.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Wilhelm Hubert, geboren te Hunsel op 31 juli 1864, overleden te Someren op 14 juni 1928.
  • 3 : Anna Gertrudis, dienstmaagd, geboren te Hunsel op 18 maart 1866, overleden te Brunssum op 24 september 1948.
    Zij is getrouwd te Thorn op 26 januari 1891 met Joannes Theodorus Hubertus Dehing, kleermaker, geboren te Thorn op 8 november 1861, zoon van Jan Baptist Dehing en Maria Josepha van den Heuvel.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina