Gezinsoverzichten

Versie Mei, 2020

Petronille Timmermans, geboren te Baexem op 1 maart 1813, overleden aldaar op 28 mei 1857, dochter van Jacob Timmermans en Geertruid Craenen.


Zij is getrouwd te Baexem op 13 oktober 1852 met
Pierre Jacques Verhaegen, koopman, geboren te Baexem op 22 februari 1805, overleden aldaar op 3 november 1853, zoon van Christiaan Verhaegen en Joanna van Leën.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina