Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Pierre Timmermans, landbouwer, geboren te Baexem op 6 oktober 1805, overleden aldaar op 7 juli 1835, zoon van Jacob Timmermans en Geertruid Craenen.


Hij is getrouwd te Grathem op 4 juli 1833 met
Angeline Hendrikx, landbouwster, geboren te Baexem op 26 juni 1803, overleden te Nederweert op 24 januari 1855, dochter van Hendrik Francis Hendrikx en Joanna Clefas.
(Zij is later getrouwd te Baexem op 1 juni 1839 met Peter Drenters, landbouwer, geboren te Nederweert op 9 april 1796, overleden aldaar op 12 februari 1868, zoon van Mathieu Drenters en Maria Leitiens.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Petronella, geboren te Baexem op 3 juni 1835, overleden aldaar op 20 april 1836.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina