Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Hendrik Francis Hendrikx, geboren te Grathem op 5 december 1774, overleden aldaar op 9 juli 1837, zoon van Engelbert Hendrikx en Maria Ketelaers.


Hij was gehuwd met
Joanna Clefas, landbouwster, geboren te Grathem rond 1782, overleden aldaar op 26 augustus 1850, dochter van Franciscus Cleophas en Petronella van de Groote Port.

Uit dit huwelijk:
  • 3 : Gertrudis, geboren te Wessem rond 1809, overleden te Grathem op 23 februari 1824.
  • 7 : Petronella, landbouwster, geboren te Wessem op 25 april 1819, overleden te Grathem op 3 mei 1887.
    Zij is getrouwd te Grathem op 28 mei 1846 met Leonardus Obers, landbouwer, geboren te Swalmen op 6 februari 1819, overleden te Grathem op 17 april 1889, zoon van Jacobus Obers en Hendrina Coenen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina