Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Pieter Renier Vencken, rentenier en leerlooier, geboren te Obbicht-Papenhoven op 26 mei 1817, overleden aldaar op 6 maart 1891, zoon van Johannes Gerardus Vinken en Maria Agnes Wintraken.


Hij is getrouwd te Baexem op 3 augustus 1857 met
Maria Helena Canoy, geboren te Baexem op 9 april 1831, overleden te Obbicht-Papenhoven op 29 november 1896, dochter van Coenrardus Bartholomeus Canoy en Maria Ida van Laar.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina