Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Jan Mathijs Erlings, arbeider, geboren te Neeritter op 17 maart 1835, overleden te Molenbeersel op 15 augustus 1860, zoon van Renier Erlings en Maria Elisabeth Pelsers.


Hij is getrouwd te Baexem op 10 februari 1858 met
Joanna Elisabeth Janssen, geboren te Neeritter op 7 februari 1832, dochter van Jean Matthieu Janssen en Hendrina Moonen.
(Zij is later getrouwd te Molenbeersel op 12 juli 1867 met Jan Mathijs Lenders, landbouwer, geboren te Hunsel-Beersel op 30 maart 1829, overleden te Molenbeersel op 13 september 1895, zoon van Hendrik Leenders en Maria Catharina Donders.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina