Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Andreas Orbon, landbouwersknecht, geboren te Baexem op 11 april 1856, overleden te Venlo op 27 januari 1929, zoon van Hendricus Orbong en Marie Gertrude Kooninx.


Hij is getrouwd te Venlo op 18 mei 1896 (1) met
Petronella Engels, geboren te Velden op 21 juli 1863, overleden te Venlo op 17 januari 1905, dochter van Jacobus Engels en Anna Maria Bouten.

Hij is getrouwd te Venlo op 4 november 1907 (2) met
Petronella Maria Hubertina Wetjens, geboren te Venlo op 1 november 1850, overleden te Venray op 5 april 1934, dochter van Johan Wetjens en Anna Margaretha Backus.
(Zij was weduwe van Peter Hermans.)




Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina