Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Jan Mathijs Peeters, landbouwer, geboren te Baexem op 20 september 1872, overleden te Weert op 1 februari 1943, zoon van Petrus Peeters en Petronella Houben.


Hij is getrouwd te Weert op 26 september 1901 met
Maria Catharina Hubertina Lambers, geboren te Weert op 31 augustus 1873, overleden te Maarheeze op 4 juli 1955, dochter van Gerardus Lambers en Maria Elisabeth Beelen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina