Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Theodorus Hubertus Corsten, landbouwer, geboren te Hunsel op 7 februari 1843, overleden te Stramproy op 27 maart 1897, zoon van Laurentius Costen en Cornelia Francoise Bischops.


Hij is getrouwd te Stramproy op 23 april 1891 met
Anna Maria Eggelen, landbouwster, geboren te Stramproy op 17 mei 1853, overleden aldaar op 16 december 1920, dochter van Christiaan Eggelen en Maria Aldegonda Reijners.
(Zij is later getrouwd te Stramproy op 17 juli 1902 met Peter Joannes Hubertus Brenkers, dienstknecht, geboren te Neeritter op 20 april 1843, overleden te Stramproy op 8 februari 1922, zoon van Henricus Brenkers en Barbara Hilven. (Hij is eerder getrouwd te Stramproy op 29 april 1878 met Elisabeth Raemackers, geboren te Stramproy op 1 mei 1823, overleden aldaar op 3 november 1901, dochter van Peter Raemackers en Gertruijd Muijsers. (Zij was weduwe van Jan Machiel Weekers.)))
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina