Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Anna Gertrudis Abels, dienstmeid en landbouwster, geboren te Ophoven (B), gedoopt op 22 september 1794, overleden te Grathem op 12 januari 1882, dochter van Pieter Abels en Marguerita Walraven.


Zij is getrouwd te Grathem op 2 oktober 1829 met
Jacobus Vercoulen, landbouwer, geboren te Grathem, gedoopt op 4 oktober 1794, overleden te Grathem op 7 februari 1858, zoon van Joannes Vercoulen en Maria Coolen.
(Hij is eerder getrouwd te Grathem op 13 juli 1827 met Maria Gertrudis Kurvers, dienstmeid, gedoopt te Neeritter op 11 april 1798, overleden te Oler-Grathem op 3 mei 1829, dochter van Stephanus Kurvers en Maria Denier.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Jan, geboren te Grathem op 6 juni 1830, overleden te Oler-Grathem op 16 december 1832.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina