Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Jean Gielen, schoenmaker, geboren te Neeritter op 8 mei 1813, overleden te Kinrooi op 22 april 1865, zoon van Jacobus Gielen en Jeanne Tewen.


Hij is getrouwd te Baexem op 26 juli 1838 met
Petronille Venner, geboren te Heythuysen op 8 februari 1816, overleden te Kinrooi op 25 april 1889, dochter van Henricus Venner en Maria Catharina Pouls.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina