Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Martin Tonneijck, bakker, geboren te Grathem op 18 januari 1813, zoon van Pieter Tonneijck en Maria Elisabeth Coppen.


Hij is getrouwd te Grathem op 8 januari 1849 met
Maria Anna Baekers, winkelierster, geboren te Eindhoven op 12 april 1814, wonende te Heythuysen en te Grathem, overleden te Luik (B) op 28 juni 1866, dochter van Godefridus Baekers en Maria Schutjens.
(Zij is eerder getrouwd te Eindhoven op 7 december 1839 met Leonard Cornelis Jacquet, geboren te Stein op 18 januari 1815, wonende te Heythuysen en te Grathem, overleden aldaar op 11 januari 1848, zoon van Joannes Cornelis Jacquet en Maria Christina Rost.)

Uit dit huwelijk:
  • 3 : Maria Margerita Sophia, handelaarster in aardappelen, geboren te Grathem op 30 mei 1854.
    Zij is getrouwd te Luik (B) op 24 oktober 1878 met Désiré Toussaint Baneux, groentehandelaar, geboren te Luik (B) op 2 januari 1854, zoon van Toussaint Baneux en Marie Fonzée.
  • 5 : Maria Anna Christina, geboren te Grathem op 18 februari 1859, overleden aldaar op 5 april 1859.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina