Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Pieter Hendrikx, dienstbode, geboren te Kessel op 7 augustus 1798, overleden te Baexem op 2 juli 1836, zoon van Willem Hendrikx en Elisabeth Cursten.


Hij is getrouwd te Baexem op 30 mei 1835 met
Anna Maria Vaessen, geboren te Grathem op 22 mei 1802, overleden te Baexem op 26 april 1839, dochter van Bartholomeus Vaessen en Elisabeth Kolen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Willem, dienstknecht en landbouwer, geboren te Baexem op 28 februari 1836, wonende te Horn, overleden aldaar op 29 april 1907.
    Hij is getrouwd te Horn op 17 mei 1861 met Maria Catharina van Raetingen, geboren te Horn op 3 oktober 1842, wonende aldaar, overleden aldaar op 11 februari 1927, dochter van Gerard van Raetingen en Digna Quikken.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina