Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Hendrina Halfers, dienstmeid en landbouwster, geboren te Grathem op 19 oktober 1832, overleden te Weert op 30 december 1912, dochter van Engelbert Halfers en Cornelia Verstappen.


Zij is getrouwd te Grathem op 4 april 1861 met
Joannes Renette, dienstknecht en landbouwer, geboren te Stramproy op 23 september 1831, overleden te Weert op 31 maart 1909, zoon van Gerardus Renette en Anna Maria Jacobs.

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina