Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Johanna Weekers, dienstmeid, geboren te Weert op 17 oktober 1842, overleden te Baexem op 25 juli 1883, dochter van Petrus Jacobus Weekers en Anna Maria Verboven.


Zij is getrouwd te Baexem op 22 april 1874 met
Henricus Hubertus Roest, dienstknecht, geboren te Baexem op 16 december 1843, zoon van Theodor Roest en Maria Elisabeth Janssen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Peter Michiel, veermansknecht, geboren te Baexem op 12 januari 1875.
    Hij is getrouwd te Venlo op 5 februari 1902 met Maria Catharina Küppers, geboren te Dülken (D) rond 1876, dochter van Johannes Jacob Küppers en Anna Margaretha Mullers.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina