Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Anna Catharina Heuten, landbouwer, geboren te Hunsel op 14 augustus 1845, overleden aldaar op 28 maart 1875, dochter van Hendricus Heuten en Gertrudis Rosvelts.


Zij is getrouwd te Hunsel op 24 april 1874 met
Johannes Mooren, landbouwer, geboren te Haelen op 4 juli 1842, overleden te Baexem op 2 januari 1907, zoon van Gerard Mooren en Maria Petronella Verweij.
(Hij is later getrouwd te Baexem op 30 januari 1880 met Anna Maria Lenders, geboren te Baexem op 18 oktober 1837, dochter van Jacobus Lenders en Jeanne Marguerite op de Drinck.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Gerardus, geboren te Hunsel op 20 maart 1875, overleden aldaar op 31 maart 1875.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina