Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Wilhelmus Hubertus Winkelmolen, geboren te Grathem op 7 mei 1882, overleden te Baexem op 21 november 1956, zoon van Joachim Hubertus Winkelmolen en Jacomina Hubertina Sentjens.


Hij is getrouwd te Baexem op 27 april 1923 met
Wilhelmina Jacobs, geboren te Roggel op 26 februari 1885, overleden te Weert (Z) op 28 januari 1971, begraven te Baexem op 2 februari 1971, dochter van Wilhelmus Jacobs en Petronella Lenders.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina