Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Anna Wilhelmina Arets, geboren te Baexem op 17 juli 1892, overleden te Weert (Z) op 26 juni 1974, begraven te Leveroij, dochter van Gerardus Arets en Helena Hubertina Linssen.


Zij was gehuwd met
Joseph Wijers, geboren te Heythuysen op 14 juli 1891, overleden te Weert (Z) op 27 oktober 1969, begraven te Leveroij, zoon van Engelbert Wijers en Anna Maria Frenken.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Martinus Gerardus Engelbertus, geboren te Nederweert rond 1926, overleden aldaar op 6 mei 1927.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina