Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Hendrikus Hubertus Pleunis, schoenmaker, geboren te Grathem op 15 maart 1863, overleden te Nederweert op 9 december 1899, zoon van Pieter Pleunis en Maria Catharina Verhees.


Hij is getrouwd te Nederweert op 19 november 1897 met
Petronella Henrica van Lierop, winkelierster en modemaakster, geboren te Nederweert op 6 december 1863, overleden aldaar op 8 augustus 1945, dochter van Antoon van Lierop en Petronella Kuijpers.
(Zij is eerder getrouwd te Nederweert op 20 mei 1887 met Henricus Hubertus Vaes, horlogemaker, geboren te Nederweert op 2 januari 1861, overleden aldaar op 2 maart 1890, zoon van Cornelis Vaes en Maria Josepha Reijnen.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Peter Henricus, geboren te Nederweert op 25 augustus 1898.
  • 2 : Hendrikus Hubertus, geboren te Nederweert op 19 juni 1900.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina