Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Henricus Antonius Josephus Maria Boonen, geboren te Baexem op 24 augustus 1902, overleden te Aken (D) op 10 september 1987, begraven te Baexem op 16 september 1987, zoon van Karel Boonen en Maria Elisabeth van de Schoor.


Hij is getrouwd te Roermond op 2 mei 1939 met
Agnes Maria Apollonia Hubertina van de Venne, geboren te Roermond op 8 februari 1910, overleden op 12 juli 1977, begraven te Baexem, dochter van Andries Hubert van de Venne en Maria Cunegonda Hubertina Reijnders.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Elisabeth Maria Agnes, geboren te Baexem op 26 januari 1947, overleden aldaar op 1 februari 1947.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina