Gezinsoverzichten

Versie Mei, 2020

Peter Mathijs Kusters, landbouwer.


Hij was gehuwd met
Anna Maria Theunissen, landbouwster.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Anna Maria, landbouwster, geboren te Baexem op 1 september 1865, overleden te Weert op 26 december 1916.
    Zij is getrouwd te Stramproy op 6 juli 1901 met Jakobus Linssen, landbouwer, geboren te Molenbeersel (B) op 3 augustus 1868, zoon van Gerard Linssen en Elisabeth Stals.
  • 3 : Johannes, landbouwer, geboren te Baexem op 20 april 1873, overleden te Stramproy op 14 augustus 1949.
    Hij is getrouwd te Stramproy op 2 oktober 1902 met Maria Catharina Goijens, landbouwster, geboren te Groote Brogel (B) op 10 april 1874, overleden te Stramproy op 21 november 1960, dochter van Jan Mathijs Goijens en Maria Christina Hilkens.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina