Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Elisabeth Verkennis, geboren te Baexem op 27 oktober 1871, wonende te Hunsel, overleden aldaar op 6 juni 1954, dochter van Goedefridus Verkennis en Hendrina Ullers.


Zij is getrouwd te Baexem op 23 september 1898 met
Joannes Cornelis Salemans, dienstknecht en landbouwer, geboren te Baexem op 6 februari 1870, wonende te Hunsel, overleden aldaar op 24 december 1946, zoon van Peter Jan Salemans en Maria Catharina van Ratingen.

Uit dit huwelijk:
  • 9 : Joannes Leonardus, geboren te Grathem op 5 juni 1911, overleden te Thorn op 19 september 1988.
    Hij was gehuwd met Mies van Heel.
  • 10 : Peter Mathijs, geboren te Grathem op 17 oktober 1912, overleden te Weert op 28 mei 1991, begraven te Ittervoort.
    Hij was gehuwd met Toke Jacobs.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina