Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Peter Mathijs Theunissen, landbouwer, geboren te Hunsel op 29 mei 1836, wonende te Grathem, overleden aldaar op 11 oktober 1901, zoon van Henricus Theunissen en Joanna Peerlinx.


Hij is getrouwd te Grathem op 12 september 1879 met
Anna Helena Timmermans, winkelierster, geboren te Grathem op 25 juli 1841, wonende aldaar, overleden aldaar op 19 maart 1910, dochter van Gerard Timmermans en Gertrude Nijss.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Doodgeboren dochter, geboren te Grathem op 14 november 1879.
  • 2 : Doodgeboren zoon, geboren te Grathem op 26 februari 1881.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina