Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Henricus Theunissen, landbouwer, geboren te Stramproy op 28 november 1870, zoon van Pieter Theunissen en Joanna Catharina Bormans.


Hij is getrouwd te Stramproy op 19 april 1896 met
Anna Margaretha Sentjens, dienstmeid, geboren te Hunsel op 29 oktober 1866, overleden te Weert op 13 juni 1901, dochter van Jan Mathijs Sentjens en Maria Anna Geelen.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Peter Jacobus, mijnwerker, geboren te Hunsel op 3 mei 1898, overleden te Heerlen op 8 maart 1944.
    Hij is getrouwd te Heerlen op 15 juni 1933 met Anna Maria Katharina Lindelauff, geboren te Heerlen op 11 april 1907, overleden aldaar op 22 september 1993, dochter van Jan Jozef Lindelauff en Anna Maria Hubertina Janssen.
    (Zij was later gehuwd met S. Ritzen.)
  • 3 : Maria Catharina Hubertina, geboren te Nederweert op 19 december 1899, overleden aldaar op 11 februari 1900.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina