Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Peter Joannes Joosten, molenaar, geboren te Nederweert op 2 april 1859, overleden te Maastricht op 29 juni 1917, zoon van Regnier Joosten en Anna Gertrudis Bruekers.


Hij is getrouwd te Baexem op 14 april 1899 met
Barbara Drica van Heugten, geboren te Nederweert op 5 november 1866, overleden te Weert op 18 maart 1944, dochter van Wilhelmus Hubertus van Heugten en Anna Maria Gertrudis van Geleuken.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina