Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Helena Aldegonda van Goor, geboren te Grathem op 20 oktober 1879, overleden te Roermond op 10 mei 1942, begraven te Baexem, dochter van Pieter van Goor en Maria Catharina Frencken.


Zij is getrouwd te Baexem op 22 september 1905 met
Gerardus Abrams, timmerman, geboren te Baexem op 27 juli 1873, overleden aldaar op 18 september 1939, begraven aldaar, zoon van Pieter Jan Abrams en Catharina Geraets.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Maria Anna Catharina, geboren te Baexem op 10 november 1907, overleden te Venlo op 25 februari 1982, begraven te Helden-Panningen.
    Zij was gehuwd (1) met Peter Jozef Peeters.
    Zij was gehuwd (2) met Joannes Hendricus Verlinden.
  • 4 : Peter Hubertus, geboren te Baexem op 2 februari 1915, overleden te Weert op 25 oktober 2002, begraven te Baexem.
    Hij was gehuwd met Helena Craenen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina