Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Aldegonda Cornelia Levels, geboren te Baexem op 30 januari 1913, wonende te Meijel, overleden aldaar op 11 juli 2005, begraven aldaar op 15 juli 2005, dochter van Martinus Hubertus Levels en Wilhelmina Petronella Deckers.


Zij was gehuwd met
Hendrikus Philipsen, constructie bankwerker, geboren te Meijel op 2 december 1915, wonende aldaar, overleden aldaar op 20 november 1987, begraven aldaar.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Johannes Gerardus, geboren op 13 mei 1952, overleden op 28 juni 1955.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina