Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Godefriedus Haenen, landbouwer, geboren te Echt rond 1874, wonende te Grathem, overleden aldaar op 22 juli 1946, zoon van Wilhelmus Josephus Hubertus Haanen en Maria Christina Heldens.


Hij is getrouwd te Grathem op 17 april 1914 met
Wilhelmina Catharina Loven, geboren te Grathem op 29 augustus 1884, dochter van Joannes Loven en Maria Elisabeth Campen.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Joannes Hubertus, geboren te Grathem op 2 mei 1916, overleden te Weert (Z) op 1 april 1991, begraven te Ell.
    Hij was gehuwd met Petronella Hendriks.
  • 4 : Maria Petronella, geboren te Grathem op 4 september 1919, overleden te Haelen op 18 december 2012, begraven te Buggenum op 22 december 2012.
    Zij was gehuwd met Peter Joannes Smeets, overleden rond 1985.
  • 5 : Doodgeboren dochter, geboren te Grathem op 3 februari 1922.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina