Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Leonardus Alouisius Trines, landbouwer, geboren te Deurne op 25 oktober 1912, overleden op 5 oktober 1991, begraven te Baexem, zoon van Gerard Trines en Mathilda Hendrica Manders.


Hij is getrouwd te Baexem op 27 september 1940 met
Anna Maria Catharina Abrams, geboren te Baexem op 5 juli 1906, overleden te Horn (V) op 2 maart 1968, begraven te Baexem, dochter van Gerardus Abrams en Helena Aldegonda van Goor.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina