Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Gertrudis Haanen, geboren te Baexem op 30 april 1921, overleden op 5 juni 2009, begraven te Baexem, dochter van Willem Hubert Haanen en Anna Maria Meusen.


Zij was gehuwd met
Johannes Lambertus van de Port, geboren te Haelen op 21 oktober 1920, overleden op 30 november 1978, begraven te Baexem, zoon van Jozef van de Port en Margaretha Hubertina van den Berg.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina