Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Petrus Hendrikus Franciscus Sijbers, landbouwer, geboren te Hunsel op 27 februari 1902, overleden te Ospel op 14 mei 1978, zoon van Michiel Hubert Sijbers en Maria Ida Hubertina Coolen.


Hij is getrouwd te Nederweert op 18 april 1930 (1) met
Petronella Geurtjens, geboren te Nederweert op 29 augustus 1903, overleden te Weert op 18 augustus 1935, dochter van Peter Gerardus Geurtjens en Johanna Maria van Deursen.

Hij is getrouwd te Nederweert op 28 mei 1937 (2) met
Helena Elisabeth Paulussen, huishoudster, geboren te Weert op 8 januari 1911, overleden aldaar op 21 december 2005, dochter van Godefridus Paulussen en Christina Hubertina Goldsteijn.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina