Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Elisabeth Hubertina Linssen, vroedvrouw, geboren te Nederweert op 17 augustus 1842, dochter van Guillaume Hubert Linssen en Anna Maria Driessen.


Zij is getrouwd te Nederweert op 12 oktober 1861 met
Petrus Joannes Doensen, wever en tapper, geboren te Nederweert op 3 juni 1839, overleden te Budel op 26 oktober 1917, zoon van Jean Doensen en Anna Marguerite van den Manacker.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Helena, geboren te Nederweert op 8 oktober 1862, overleden aldaar op 23 december 1862.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina