Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Peter Henricus Levels, landbouwer, geboren te Nederweert op 6 maart 1907, overleden op 7 juli 1976, begraven te Baexem, zoon van Martinus Hubertus Levels en Wilhelmina Petronella Deckers.


Hij is getrouwd te Horn op 27 augustus 1937 met
Maria Gertrudis Cox, geboren te Swalmen op 16 januari 1906, wonende te Horn, overleden te Baexem op 11 januari 1973, begraven aldaar, dochter van Joseph Anton Cox en Maria Hubertina Joosten.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Jozeph Antonius Martinus, geboren te Roermond rond maart 1938, overleden te Horn op 24 mei 1938.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina