Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Gerardus Hubertus Schoutzen, landbouwer, geboren te Maasbracht op 11 november 1864, overleden te Roermond op 28 februari 1949, zoon van Henricus Schoutzen en Anna Maria van Kessel.


Hij was gehuwd (1) met
Maria Francisca Janssen, overleden te Maasbracht op 12 april 1905.

Hij is getrouwd te Baexem op 24 juni 1910 (2) met
Anna Elisabeth Deckers, geboren te Grathem op 27 juli 1881, overleden te Maasbracht op 28 oktober 1959, dochter van Hendrik Deckers en Anna Marguerita Verwielen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina