Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Wilhelmus Levels, dagloner, geboren te Heel en Panheel op 3 januari 1842, zoon van Guillaume Levels en Marie Petronelle op Heij.


Hij is getrouwd te Heel en Panheel op 8 januari 1870 met
Margaretha Hubertina Bijlmakers, dagloonster, geboren te Heel en Panheel op 28 mei 1840, dochter van Henricus Bijlmakers en Elisabeth Adams.

Uit dit huwelijk:
  • 4 : Jozef Hubert, dienstknecht, geboren te Heel en Panheel rond 1880.
    Hij is getrouwd te Heel en Panheel op 5 april 1918 met Catharina Petronella Schreurs, geboren te Heel en Panheel rond 1891, dochter van Jan Hubertus Schreurs en Anna Maria Slevisch.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina