Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Elisabeth Hubertina Scheepers, geboren te Heel en Panheel op 30 september 1848, dochter van Francis Scheepers en Maria Elisabeth Nijskens.


Zij is getrouwd te Heel en Panheel op 10 mei 1873 met
Franciscus Hubertus Drabbels, landbouwer, geboren te Heel en Panheel op 14 september 1846, zoon van Theodorus Drabbels en Maria Gertrudis Stappers.
(Hij is later getrouwd te Heel en Panheel op 14 januari 1887 met zijn schoonzus Helena Hubertina Schepers, geboren te Heel en Panheel rond 1841, dochter van Francis Scheepers en Maria Elisabeth Nijskens.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Gertrudis Hubertina, geboren te Heel en Panheel rond 1875.
    Zij is getrouwd te Heel en Panheel op 2 mei 1899 met Deonisius Petrus Antonius Theelen, landbouwer, geboren te Heel en Panheel rond 1874, zoon van Joseph Theelen en Hendrina Emilia Verheggen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina