Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Jan Francis van Nieuwenhoven, landbouwer, geboren te Nederweert op 23 januari 1857, overleden aldaar op 24 februari 1916, zoon van Gabriel van Nieuwenhoven en Anna Gertrudis Neijnens.


Hij is getrouwd te Nederweert op 17 april 1891 (1) met
Wilhelmina Walkers, geboren te Nederweert op 29 december 1864, overleden aldaar op 26 december 1912, dochter van Antonius Walkers en Mathea Ketelaer.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Peter Hubert, geboren te Nederweert op 10 mei 1892.

Hij is getrouwd te Baexem op 3 juni 1915 (2) met
Gertrudis Maria Hubertina Raetsen, geboren te Heythuysen op 18 april 1872, overleden te Wessem op 29 september 1943, dochter van Antonius Medardus Raetsen en Maria Elisabeth Drenters.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina