Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Lambert Camp, landbouwer, geboren te Hunsel op 13 april 1878, wonende te Baexem, overleden aldaar op 21 maart 1947, begraven aldaar, zoon van Antoon Camp en Maria Christina Bertjens.


Hij is getrouwd te Baexem op 20 januari 1916 met
Hubertina Kruitzer, landbouwster, geboren te Horn op 13 april 1866, overleden te Baexem op 9 maart 1953, dochter van Gerard Kreutzer en Aldegonde Gorissen.
(Zij is eerder getrouwd te Horn op 12 juni 1903 met Peter Joannes Heijmans, landbouwer, geboren te Baexem op 3 april 1865, overleden aldaar op 19 maart 1915, zoon van Peter Heijmans en Maria Gertrudis Venner.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina