Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Anna Maria Tilmans, geboren te Hunsel op 2 september 1878, overleden aldaar op 13 mei 1941, dochter van Peter Mathijs Tilmans en Anna Maria Gerris.


Zij is getrouwd te Hunsel op 4 april 1907 met
Joannes Mathijs Staekenborg, landbouwer, geboren te Hunsel op 5 augustus 1878, overleden aldaar op 14 oktober 1944, zoon van Leonard Staekenborg en Maria Catharina Schrooijen.

Uit dit huwelijk:
  • 5 : Mathijs Henricus, geboren te Hunsel-Ell op 9 oktober 1912, overleden te Weert op 26 oktober 1999, begraven te Ell.
  • 9 : Doodgeboren zoon, geboren te Hunsel op 4 januari 1926.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina