Gezinsoverzichten

Versie Mei, 2020

Anna Maria Peters, geboren te Baexem op 28 maart 1888, overleden op 18 september 1971, begraven te Baexem, dochter van Willem Hubert Peters en Anna Elisabeth Berghs.


Zij is getrouwd te Baexem op 20 april 1926 met
Cornelis Kolen, landbouwer, geboren te Nederweert op 17 januari 1892, overleden op 5 april 1970, begraven te Baexem, zoon van Henricus Kolen en Jacomina Lambers.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina