Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Aldegonda de Waal, geboren te Leende op 28 mei 1858, dochter van Antonius de Waal en Joanna Bakermans.


Zij is getrouwd te Weert op 26 oktober 1881 met
Godefridus van de Port, landbouwer, geboren te Weert op 7 februari 1858, zoon van Joannes van de Port en Elisabeth van Mierlo.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Joannes Hubertus, landbouwer, geboren te Weert rond 1882.
    Hij is getrouwd te Nederweert op 7 augustus 1908 met Mechtildis Arits, geboren te Molenbeersel (B) op 27 december 1879, overleden te Hunsel op 8 november 1955, dochter van Henricus Arits en Maria Barbara Vossen.
  • 2 : Antonius, voerman, geboren te Hunsel op 24 september 1884, overleden te Horn op 24 februari 1932.
    Hij was gehuwd met Maria Klara Hartgens.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina