Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Henricus Hubertus Joosten, schoenmaker, geboren te Wessem op 4 juni 1884, overleden te Hoensbroek op 15 maart 1952, zoon van Christoffel Joosten en Maria Anna Hubertina Bours.


Hij is getrouwd te Ittervoort op 15 november 1918 met
Joanna Hubertina Barbara Hermans, dienstbode, geboren te Hunsel op 28 januari 1892, overleden te Heerlen (Z) op 4 januari 1945, begraven te Hoensbroek, dochter van Peter Joannes Hubertus Hermans en Maria Elisabeth Snijders.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina