Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Jacob Janssen, landbouwer, geboren te Helden rond 1878, overleden te Baexem op 11 januari 1912, zoon van Franciscus Janssen en Petronella Driessen.


Hij is getrouwd te Baexem op 12 april 1907 met
Maria Gertrudis Peters, landbouwster, geboren te Baexem op 24 oktober 1883, overleden aldaar op 20 november 1959, dochter van Willem Hubert Peters en Anna Elisabeth Berghs.
(Zij is later getrouwd te Baexem op 29 augustus 1916 met Jacobus Hubertus Nijnens, landbouwer, geboren te Weert rond 1894, zoon van Jacobus Hubertus Nijnens en Joanna Maria Wilhelmina Brentjens.)

Uit dit huwelijk:
  • 3 : Maria Elisabeth, geboren te Baexem op 29 juli 1910, overleden te Roermond op 8 maart 1997, gecremeerd te Heeze.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina