Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Christiaan Pleunis, dienstknecht, geboren te Grathem op 23 februari 1831, overleden te Baexem op 18 augustus 1915, zoon van Hendrik Pleunis en Maria Helena van Pol.


Hij is getrouwd te Baexem op 17 juli 1855 met
Catharina Hubertina Aelmans, dienstmeid, geboren te Maasniel op 22 augustus 1830, overleden te Baexem op 10 september 1899, dochter van Mathis Aelmans en Maria Seegers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Hendrik, geboren te Baexem op 29 november 1855, overleden aldaar op 20 augustus 1914.
    Hij is getrouwd te Luik op 9 september 1879 met Marie Catherine De Boosere, geboren te Luik op 28 februari 1856, dochter van Pierre Joseph De Boosere en Catharine Castermans.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina