Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Jacques Peeters, landbouwer, geboren te Canton Horn op 11 maart 1770, zoon van Jean Peeters en Marie Thijssen.


Hij is getrouwd te Heythuysen op 19 april 1799 met
Anne Marie Loven, geboren te Horn op 14 juli 1769, overleden aldaar op 29 september 1828, dochter van Joachim Looven en Jeanne Franssen.
(Zij is later getrouwd te Beegden op 26 november 1803 met Joseph Hoeckx, landbouwer, geboren te Beegden op 30 juni 1759, overleden te Horn op 26 januari 1819, zoon van Leonardus Hoeckx en Gertrudis Helena Veugelers.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina